KOSÁR (0)
Blog archívum
blog
Gatorade porok is a választékunkban

Tudtad, hogy a Gatorade volt a világ első izotóniás itala, melyet 1966-ban (!) alkottak meg, és azóta áll folyamatos kutatás - fejlesztés alatt. Nem véletlen, hogy a világ egyik legismertebb sportitala lett, és sportolók milliói használják napról napra.
Webáruházunkban elérhető por alakban különböző ízekben, köztük a nagy kedvenc Jégmálna is. Nem kell a boltban sorban állnod a 1/2 literes változatért, edzés előtt könnyen és gyorsan bekeverheted magadnak!
És természetesen kulacsok, kulacstartók, keverőedények is kaphatóak!Bővebben »
blog
A szénhidrát raktárak gyors feltöltése
A szénhidrát raktárak végesek, 40 - 60 perc alatt kiürülnek, így elfogy az energia is. Ilyenkor a gyorsan felszívódó szénhidrát a kulcs! A Science in Sport Go energia zselék 22 gramm magas minőségű összetett szénhidrátot tartalmaznak, melyek elfogyasztását követően 10 perc alatt a véráramba kerülnek, és tolják az energiát. Győzd le a fáradtságot a SiS termékeinkkel, ne érintsd meg a falat! A SiS GO izotóniás energia zselé volt a világ első izotóniás zseléje, mely könnyen emészthető, ezáltal gyors szénhidrát ellátást biztosít az izmok számára az edzés alatt. Felszívódásához nem kell plusz folyadék bevitel, mivel már oldott formátumban van a zselé, ezáltal könnyű lenyelni is. A szénhidrát raktárak edzés közbeni kiürülése az egyik fő oka a fáradtságnak. Az edzés, verseny közben a szervezetbe bevitt szénhidrát közismerten javítja a teljesítményt, és késlelteti a fáradtságot. Az izotóniás [...]

Bővebben »
blog
A regenerálás fontossága
Egy kimerítő edzés után nincs is jobb, mint a földön elnyúlni, és közben a Science in Sport Rego Rapid Recovery italt szürcsölni. Választhatod a népszerű csokis, vaníliás, vagy a gyümölcsösök közül a friss eper, vagy krémes banán ízben. Miért is ajánljuk? Gyorsan emészthető FEHÉRJÉKET tartalmaz az izmok építéshez, a SZÉNHIDRÁTOK feltöltik a kiürült energia raktárakat, az ELECTROLYTOK segítenek az izzadság által elvesztett sók pótlásában, a VITAMINOK pedig biztosítják a szervezet védekező képességének megtatását. Ugye milyen sok mindenben támogatja a szervezeted? Ez mind benne van a SiS Rego termékeinkben! Az izomzatnak a regenerációhoz fehérjére van szüksége. A SiS Rego protein por optimális keveréke a fehérjéknek, szénhidrátoknak, elektrolitoknak és ásványi anyagoknak. Használata edzés, verseny után ajánlott, segíti az izmokat a regenerációban és újjáépítésben. A SiS Rego Rapid Recovery [...]

Bővebben »
blog
A Profi kerékpárcsapatok is a SiS-t választják!
A profi kerékpárcsapatok közül sokan, köztük a Team Ineos (volt Team Sky) is a Science in Sport termékeket használja az edzéseik és versenyeik alatt. A SiS valóban prémium minőségű, garantáltan doppingmentes, de a legfontosabb, hogy elérhető áron kapható. Te is használd azt, amivel a profik évek óta elégedettek!

Bővebben »
blog
A Runners World ajánlása

A Runners World - a futók egyik tekintélyes szaklapja hónapokig tesztelte a világon kapható különböző energiát biztosító zseléket, szeleteket, porokat. Büszkék vagyunk az eredményre, mert az első helyet a SiS Go Electrolyte zselénk nyerte, és a Top 10-be a kilencedik helyen befért még a SiS Beta Fuel termékünk is! 

A teljes cikk itt olvasható: https://www.runnersworld.com/uk/nutrition/supplements/g26339476/best-running-gels-mid-run-fuel/?fbclid=IwAR2Qujg8PQ8JYjZJhCf3rXCzS0nDN81IIB72SLCf4vOdBb-oLdfgNRuoJDoBővebben »