KOSÁR (0)
Blog archívum
blog
NFL anno és most
Amerikai foci rajongóknak egy kis nosztalgia: a múlt és a jelen találkozása. A Gatorade sportital születése is erre az időre tehető. 1965-ben a Floridai The Gator csapata részére készítettek egy teljesítmény növelő szert, ami később a GATORADE néven lett világhírű.

Bővebben »
blog
A világ legszebb futópályája
Megtaláltuk NEKTEK a világ legszebb és legjobb futópályáját. Innen már csak 2 dolog hiányzik: Ti és a Gatorade sportitalotok! :)

Bővebben »
blog
Játék!
Játék! Mi a közös a 2 csapatban? Aki rendszeresen nyomon követi Facebook oldalunkat is ( www.facebook.com/gatoradeitalpor ), az korábbi bejegyzéseinkben megtalálja a választ. Kommentbe írjátok be a megfejtést! A helyes választ adók között kisorsolunk egy Gatorade kulacsot. Arsenal - Liverpool az angol Premier League mai slágermeccse.

Bővebben »
blog
Hogyan készíts Porsche-t a bringád köré?!
  Itt az ősz, de a bringázásról nem akarsz lemondani? Építs a bringa köré karosszériát. Milyen legyen? Egy Porsce megfelel? Akkor nézd meg a képeket és a filmet, és már kezdődhet is a munka! De ne feledd, az autóban meleg lesz, jobban fogsz izzadni, így több Gatorade sportitalt fogsz inni! :)   http://www.youtube.com/watch?v=j03LKhZa8UE

Bővebben »
blog
Happy Halloween!


Bővebben »
blog
Sporttáplálkozás jelentősége
    Az utóbbi hetekben sorban számoltunk be arról, hogy a Gatorade több éves együttműködési megállapodásokat kötött európai klasszis labdarúgó klubokkal. Az angol bajnoságból az Arsenal és a Liverpool (a bajnokság jelenlegi első és harmadik helyezetje), a spanyol ligából pedig a Barcelona kötelezte el magát a GATORADE termékei és sportorvostani támogatása mellett. Ennek apropóján találtam egy cikket labdarúgóknak a helyes sportáplálkozásról, de az ott leírtak más sportágakra is igazak. http://www.sportorvos.hu/sporttaplalkozas/20131005/a_taplalkozas_jelentosege_labdarugoknal Érdemes elolvasni. A cikkben leírt folyadék és szénhidrát pótlásban segítségre tud lenni a Gatorade termékünk. Megrendelhető a fenti webáruház feliratra. Kérdéseiteket várjuk, igyekszünk rá kimerítő választ adni!

Bővebben »
blog
Az edzésmunka éves szakaszai
Ahány sportág, annyi féle szakaszában tartanak a versenyzők a felkészülésnek. Van, akinek most van a versenyszezon közepe, benne a legjelentősebb versenyekkel. Az úszóknak viszont kemény alapozó időszak van, benne rengeteg kilométerrel.

Bővebben »
blog
NFL Denver - Washington
  Az NFL 8. körében bár nem ment túl jól a játék Peyton Manning-nak a Denver Broncos üstökösének, ennek ellenére csapata simán verte a Washingtont. A Gatorade az NFL hivatalos izotóniás sportitala.

Bővebben »
blog
2 fotó a szombati FC Barcelona - Real Madrid mérkőzésről, ahol a Gatorade debütált.
Megérkeztek a Gatorade kulacsok a Camp Nou-ba, azaz az FC Barcelona szentélyébe. Messi megkapja első Gatorade kulacsát. Ezzel a mozdulattal a következő 3 évben is találkozhatunk.

Bővebben »
blog
Az FC Barcelona is a Gatorade-t használja
Újabb nagy, sőt az egyik legnagyobb európai foci klub választotta hivatalos sportitalává a GATORADE termékeit. Tegnap hivatalosan is bejelentették, hogy az FC BARCELONA 3 éves együttműködési megállapodást kötött a Gatorade-val. A megállapodás alapján mindhárom termékcsaládot, úgymint a Prime (edzés előtti), a Perform (edzés alatti), és a Recover (regeneráló) szereket használni fogják a Barcelona játékosai a még tökéletesebb teljesítmény eléréséért. A megállapodás része az is, hogy a klub játékosai és szakvezetői rendelkezésére áll a Gatorade Sporttudományos laboratóriuma, mely sporttáplálkozási támogatást fog adni a sportolók legmaximálisabb teljesítményének elérése érdekében. Az FC Barcelona alelnöke, Javier Faus így nyilatkozott arról, hogy a klub miért döntött a Gatorade mellett: "A Gatorade egy rangos nemzetközi márka, mely vezető pozícióban van a sportitalok területén, és nagy támogatást ad a [...]

Bővebben »
blog
Köszöntjük a Sportital Kft oldalán.
Vállalkozásunk a Gatorade Izotóniás Sportital Porok magyarországi kizárólagos nagykereskedője.

Bővebben »