KOSÁR (0)

Science in Sport (SiS) termékek Magyarországi forgalmazója

sis-products

A Science in Sport – SiS termékek hivatalos Magyarországi forgalmazói tudjuk, hogy a sport táplálkozásnak nagyon zavaros a világa, tele van olyan állításokkal, mely arra utal, hogy ha “x.y.” terméket fogyasztod, akkor gyorsabban fogsz célba érni, vagy sokkal erősebb leszel. Mi nem hiszünk a különböző trükkökben, csak abban, hogy a sportoló szervezete a legkifinomultabb sporteszköz, amit ha kiváló minőségű, vagyis professzionális sport táplálékkiegészítőkkel lát el a versenyző, akkor elérheti a kitűzött legjobb eredményeit.
A SiS termékek professzionalitása a márka 4 pillérén alapszanak.

Miért válaszd a SiS termékeket?

teamsky-sis.1Világszínvonalú tudásbázis: vezető tudósok és kutatók azon dolgoznak, hogy új, innovatív SiS termékeket állítsanak elő. Tudtad, hogy a SiS világelső volt az izotóniás energia zselék területén, és mi alkottuk meg először a teljes izom regenerációt biztosító terméket – a SiS REGO-t.
Intelligens termék dizájn: Termékeink fejlesztésében és tesztelésében élsportolók vesznek részt. Minden termékünket úgy tervezték, hogy könnyen emészthető legyen a gyomornak, így a felszívódás nem vesz el energiát a szervezettől, azt meghagyja a teljesítmény fokozásához.
Megbízható: Dopping anyag mentes termékek, a WADA által akreditált LGC Group laborjában folyamatosan tesztelve, ezáltal az Informed in Sport logoval ellátva, mely garanciát nyújt az élsportolóknak is a teljes körű használathoz. Bővebb információ itt
Szenvedélyes: a 2012-es Londoni Nyári Olimpiai Játékokon 24, a 2016-os Rióin pedig 34 érmet szereztek azon sportolók, akik a SiS termékeket használják felkészülésük, és versenyeik alatt.
A háromszoros Tour de France győztes Chris Froome és csapata a Team Sky is ezen termékekkel érik el sikereiket.
Náluk már bizonyítottunk, most rajtad a sor! ????