KOSÁR (0)
Blog archívum
blog
Hétvégi sportolás
A hétvégén szép idő lesz, ki lehet menni a természetbe futni, bringázni, sétálni, esetleg hegyet mászni. Nálunk persze ennyire jó idő nem lesz, hogy így le kelljen vetkőzni, de a déli féltekén ez is megtehető. Ha elindultok sportolni, keverjetek egy GATORADE sportitalt! :)  

Bővebben »
blog
Team Sky Spinning edzés
A Tour de France győztes angol Team Sky kerékpáros csapata is készül a következő idényre. Hamarosan Mallorcára utaznak, és ott folytatják felkészülésüket, de addig is spinning edzéseken vesznek részt. Minden kerékpáron most is ott van a Sky-os GATORADE kulacs. Ha Ti is szeretnétek ugyan ilyen Gatorade izotóniás sportitalt fogyasztani, látogassátok meg webáruház aloldalunkat. Több ajánlat is vár Titeket. Akár AJÁNDÉK kulacsot is kaphattok!

Bővebben »
blog
Síelés és a Gatorade sportital por
Itt a tél és végre havazik? Akkor irány a sípálya. A folyadék utánpótlás pedig ne csak a HÜTTE kínálatában merüljön ki, hiszen az alkohol tovább csökkenti a szervezet folyadék szintjét. Javasoljuk a GATORADE termékeink használatát síelés alatt, vagy után is.

Bővebben »
blog
Tom Brady Show
A hétvégén beharangoztuk a SPORT1 élő adását, melyben ma hajnalban a  New England Patriots - Denver Broncos mérkőzést lehetett látni. Aki megnézte, nem csalódott (hacsak nem Broncos szurkoló). A Denver már 24 - 0-ra vezetett, mindenki azt hitte, hogy simán győz, de nem ez történt. Tom Brady vezette Patriots felállt a padlóról, és először 28 - 24-re fordította az eredményt, majd esélyt sem adva Peyton Manning-éknak tovább robogott. A meccs vége 34 - 31 lett a Patriots javára. A képen szereplő Manning hiába vezényelte csapatát, ez ma kevés volt. Az NFL hivatalos sportitala a GATORADE. :)

Bővebben »
blog
Best of Tour de France 2013
Megjelent egy videó összeállítás az idei Tour de France győztes Chris Froome legemlékezetesebb megindulásairól. A Team Sky hivatalos sportitala a GATORADE. :)

Bővebben »
blog
Pulzus kontroll edzés
Egy újabb cikket ajánlunk figyelmetekbe, ezúttal a pulzus kontrollról lesz szó. Miért is fontos, hogy tisztában legyetek ezzel? Mert nem mindegy, hogy milyen képességet akartok fejleszteni (erő, állóképesség), vagy csak testzsírt akartok csökkenteni, esetleg regenerációs céllal edzetek. Sokszor látni olyat, hogy súlyfelesleggel rendelkező emberek teljes erőből futnak, mert fogyni szeretnének, és nem értik, hogy miért nem csökken a súlyuk. Ebben a cikkben az alapokról lesz szó. Természetesen a maximális pulzus mérésnek van szakszerűbb megoldása is, de ennek kipróbálása csak haladó sportolóknak javasolt. Ha ezen elmélet alapján fogtok edzeni, akár a leopárdokat is legyőzhetitek... :)

Bővebben »
blog
NFL mérkőzések a Sport1-en vasárnap élőben
NFL rajongók vasárnap éjjel 2 izgalmas mérkőzést is megtekinthetnek élőben a Sport1 adásában. 22:15-től a New York Giants - Dallas Cowboys, majd hétfőn hajnalban 2:30-tól New England Patriots - Denver Broncos mérkőzések. Kinek szurkoltok?

Bővebben »
blog
Alapozás
Vannak, akik olyan sportágat űznek, melynek most alapozó szakasza van (pl. kerékpár, triatlon, futás, evezés). Vége a versenyszezonnak, és kezdik a felkészülést a következő idényre. Ilyenkor jönnek a konditermi edzések. Nekik küldünk egy motiváló fotót. Ha "fejben fáradtak" vagytok, gondoljatok erre a képre, mindjárt könnyebb lesz a munka.

Bővebben »
blog
Radiátoros bringa
Megosztunk egy képet Veletek, hogy ne mindig csak komoly dolgokról írjunk... Aki eddig azért nem indult el hidegben bringázni, mert fázott, annak itt a megoldás... :)

Bővebben »
blog
Amíg csak lehetséges, kerékpározni fog: Balázs Tibor
Egy újabb motiváló cikk. A képen szereplő "fiatalember" már 49 éves, és az egyik legjobb hazai Senior országúti versenyző. Érdemes elolvasni Balázs Tiborról szóló írást, és megtudni, hogyan lehet közel az ötvenhez is évente 20 - 25 ezer (!!!) kilométert bringázni, és ezáltal versenyeket nyerni.

Bővebben »
blog
Irány a Téli Olimpia!
Gratulálunk a Magyar Short-Track (rövidpályás gyorskorcsolya) CSAPATNAK, akik ismét kivívták az indulás jogát a Téli Olimpiára. Részletes beszámoló ide kattintva A válogatot izotóniás itala a GATORADE. :)

Bővebben »
blog
Eljött a Ti időtök!
Az utóbbi napokban jó pár cikket osztottunk meg Veletek, mely a futásról, illetve a sportos testalkatról szólt. Reméljük, elolvastátok őket, és kellő inspirációt kaptatok a mozgáshoz. Ha igen, akkor eljött a Ti időtök, lehet kezdeni az edzéseket! Örömmel vesszük a hozzászólásaitokat, beszámolóitokat az edzéseitekről!

Bővebben »