KOSÁR (0)
Blog archívum
blog
Happy New Year!
Szilveszter alkalmából a fenti edzést javasoljuk egész napra. :) Köszönjük, hogy velünk tartottatok egész évben, várunk Titeket 2014-ben is! Sportsikerekben gazdag új évet kívánunk! Üdv: A Sportital Kft. csapata New Year's Eve on the occasion of the above training is recommended for the whole day. :) Thank you took us a whole year, waiting for you in 2014 too! We wish you a sports successful new year! Regards Team of the Sports Drinks Ltd.

Bővebben »
blog
Independent of the season
Téli vagy nyári sport? A Gatorade Izotóniás Sportital Por termékünk szezonfüggetlen. Bármelyik évszakban, minden sportágban segíteni tud a folyamatos hidratáltság megőrzésében. Termékeinkről részletes leírás a http://sportital.com/a-gatoraderol-reszletesen/ oldalon található. Kérdésed van a Gatorade-val kapcsolatban? Írj, megválaszoljuk. Winter or summer sport? The Gatorade Isotonic Sports Drink Powder products are independent of the season. Any season, any sport can help preserve the continuous hydration.

Bővebben »
blog
End of the christmas
Vége a karácsonyi ünnepeknek, itt az ideje újra mozogni (ha ezen pár nap alatt nem tettétek). Ti mire szavaztok? Úszás, futás, kondi? Mindegy is, a lényeg az, hogy a rendszeres mozgás a mindennapjaitok része legyen. Találkozzunk valamelyik edzőpályán, vagy kint a természetben! És ha van nálatok Gatorade kulacs, még fel is ismerünk Titeket! :) End of the Christmas seasons, it's time to move again (if you did not do this in a few days). What you voting for? Swimming, running, fitness? Anyway, the bottom line is that regular exercise should be a part of your everyday life. Meet a practice field or out in nature! And if your hands has a Gatorade bottle, they may even know who you are. :)

Bővebben »
blog
Gatorade in AFL

A Gatorade lett az AFL (Ausztrál Foci Liga) hivatalos sportitala. 3 éves megállapodást született, így a következő években mind a 18 első ligás csapat a Gatorade termékeit fogja használni a teljesítményük fokozására. Teljes cikk


Gatorade has been announced as the official sports drink of the AFL in a contract set to last the next three seasons. DeatilsBővebben »
blog
Peyton Manning highs in the NFL
Peyton Manning csúcsot döntött az NFL-ben. Az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 16. fordulójában Peyton Manning a Denver Broncos irányítója szezonbeli 16. touchdown passzát jegyezte, így megdöntötte Tom Brady korábbi, 50-es csúcsát. Ennyi hatpontost korábban senki sem passzolt még egy szezonon belül. Peyton Manning highs in the NFL. In the 16. round of the North American professional American football league (NFL) Peyton Manning offense of the Denver Broncos season 16 touchdown pass, so broke Tom Brady previous record of 50 times. That six-point no one had even checked in a single season. http://youtu.be/dphoeKIsJc8

Bővebben »
blog
Merry Christmas


Bővebben »
blog
Boldog Karácsonyt!
Kedves Gatorade Izotóniás Sportital Por rajongók! Mindannyiótoknak Boldog Karácsonyt, és Sportsikerekben gazdag boldog új évet kívánunk! Üdvözlettel: A Sportital Kft. csapata

Bővebben »
blog
Jó síelést!
A karácsonyi ünnepek alatt síelést terveztek? Magyarországon Eplényben, illetve a nyugati síterepeken már tökéletesek a körülmények. Ne feledjétek, télen hidegben ugyanolyan fontos a folyadékpótlás, mint melegben. Erre tökéletes megoldás a Gatorade porunkból kevert izotóniás sportital.

Bővebben »
blog
Gatorade a Dakar Rally-n
A Gatorade ott lesz a Dakar Rally-n is. Idén a ProRaid Peru csapatának hivatalos sportital szállítójaként fogja végig száguldani a homok és kősivatagot. Nincs olyan sportág, melyben ne tudna segíteni a Gatorade.

Bővebben »
blog
Gatorade az NFL-ben
A világban oly sok minden változik, de a Gatorade és az NFL kapcsolata már a 60-as évek óta állandó. Közel 50 éve a sárga hordók és a zöld kulacsok biztosítják a sportitalos energia utánpótlást a játékosoknak. Nektek is bejön?

Bővebben »
blog
200 nap múlva indul a Tour de France 2014
Várjátok már a következő kerékpáros szezont? Az év egyik legnagyobb országúti bringa versenyéig, a Tour de France rajtjáig már csak 200-at kell aludni!

Bővebben »
blog
Peyton Manning lett a Sports Illustrated év sportolója
  Amerika egyik legolvasottabb sport magazinja, a Sports Illustrated megválasztotta 2013 legjobb amerikai sportolóját, mely az NFL-ben, és azon belül a Denver Broncosban játszó csillag - Peyton Manning lett. Az NFL sportitala a Gatorade.

Bővebben »