KOSÁR (0)
Blog archívum
blog
SiS Rego Protein porok
Az edzés utáni izom regeneráció 4 kulcs alapelve: Szénhidrát ✔ Protein ✔ Hidratálás 💧 A vitaminok és ásványi anyagok 😊 Szerencsére a SiS Rego Protein porunk magában foglalja az összeset! ✔ Próbáld ki Te is!

Bővebben »
blog
Tour de France 2017
Bemutatták a Tour de France 2017 útvonalát. Még élénken él emlékeinkben az idei verseny, de már lehet készülni a következőre. A Team Sky csapata hengerelt idén is, reméljük őket látjuk elsőként a célban 2017-ben is. A Team Sky csapat hivatalos energia szállítója a Science in Sport - SiS! Presented the Tour de France 2017 routes. Still fresh in our memories of this year's competition, but you can prepare for the next one. The Team Sky's team won again this year, and hope we can see them at finish line first in 2017 as well. The Team Sky official nutritional supplement supplier the Science in Sport - SiS!

Bővebben »
blog
Fast food - Whey20
Kevés az időd edzés után? Gyorsan kellene egy tejsavófehérjét innod? Itt a megoldás: A joghurt-szerű állaga és íze feleslegessé teszi a shaker használatát. Nem kell porból keverni edzés után, csak előveszed a táskádból, feltéped a csomagolást, és már ihatod is. 20 g tejsavófehérjét, benne 7 g BCAA-t, és csak 1,8 g szénhidrátot tartalmaz (hozzáadott cukor nélkül). Búza és glutén-mentes, vegetáriánusok is fogyaszthatják. Próbáld ki Te is! Ki mondta, hogy a "gyors kaja" rossz az edzéshez? There's not enough time after training? Quickly should drink a whey protein? Here's the solution: The yogurt-like texture and flavor makes it unnecessary to use the shaker. You don't need to mix it from powder after a workout, just take out of your bag, rip the packaging and you can drink it. 20 g of whey protein containing 7 g BCAA and only 1.8 grams of carbohydrates (no added sugar). Wheat and gluten-free, suitable for vegetarians.

Bővebben »
blog
Vasil Kiryienka
Az országúti kerékpár időfutam világbajnokságon ezüst érmet szerzett a Team Sky csillaga - Vasil Kiryienka. Büszkék vagyunk teljesítményére, az energiát neki is a Science in Sport - SiS termékek biztosítják. The Time Trial Road Cycling World Championships won silver medal the Team Sky star - Vasil Kiryienka. We are proud of her performance, his energy provide the Science in Sport - SiS products.

Bővebben »
blog
SiS gels

Neked melyik izotóniás zselénk a kedvenced? A classic, mely "csak" szénhidrátokat, az elektrolitos, mely ásványi sókat is, vagy az Energy+, mely Koffeint is tartalmaz. Bármelyiket is választod, jó úton jársz a cél felé! Which one is your favorite isotonic gel? The classic, which "only" containing carbohydrates, the electrolyte, which also mineral salts, or Energy+ with caffeine. Whichever you choose, you go well on towards your goal!Bővebben »
blog
SiS Immune - az immunerősítő
Itt az ősz, itt a megfázás ideje. Ez ellen is van egy ajánlatunk! Bemutatjuk új termékünket - a SiS Immune pezsgőtablettát. A SiS Immune célja, hogy támogassa és fenntartsa az immunrendszer működését edzés közben és után. A pezsgőtablettát csak vízben kell feloldani, emiatt rendkívül praktikus a használata. 200 mg C-vitamint, és 2,5 mg vasat tartalmaz, melyek intenzíven hozzájárulnak az immunrendszer tökéletes működéséhez. SiS Immune előnyei: A fizikailag megterhelő edzések gyengítik az immunrendszert, és ezáltal nagyobb arányban fordulhatnak elő felső légúti fertőzések. A C-vitamin és vas kombinációja segít ezek hatékonyabb megakadályozásában. SiS Immune is designed to support and maintain immune function during and after exercise. As an effervescent tablet that readily dissolves in plain water, it represents a highly practical approach to support your immune system after exercise. Vitamin C (200mg) and Iron (2.5mg) are known [...]

Bővebben »