KOSÁR (0)
Blog archívum
blog
Felkészülés a 2018-as Téli Olimpiára

Rövid szünet után a héten megkezdte a felkészülést a Magyar Rövidpályás Gyorskorcsolya - Short-Track válogatott a 2018-as Dél-koreai PyeongChang-ban megrendezésre kerülő Téli Olimpiai Játékokra.
A Short-track válogatott tagjai is a Science in Sport (SiS) termékeinket használják, és érik el sikereiket.
Jó felkészülést kívánunk!Bővebben »
blog
Tour de Alps győzelem

Geraint Thomas a Team Sky kerekese nyerte a Tour de Alps 5 szakaszos összetett versenyét. Thomas remek formában van, ez nagyon jó előjel a közelgő Giro előtt.
A Team Sky a SiS professzionális táplálékkiegészítőit használja. Legyél Te is csúcsformában!Bővebben »
blog
Pályakerékpáros VB

A Hong-Kong-i világbajnokságon a British Cycling - vagyis az angol pályakerékpáros válogatott tagjai tucatjával nyerték az érmeket. Az 5 nap nagyon megerőltető a sportolóknak, ezért fontos, hogy profi táplálékkiegészítőket használjanak a verseny előtt, alatt és után.
A British Cycling a Science in Sport - SiS termékekkel éri el sikereit. Nekik bevált! 
Próbáld ki Te is, rendeld meg még ma!Bővebben »
blog
Tanácsok Maraton, Félmaraton futáshoz
Marathon futáshoz Gyakran Ismételt Kérdések   Gyakran kapunk kérdést azzal kapcsolatban, hogyan lehet a legjobban felkészülni a maratoni futóversenyekre.     - Mit kell enni a MARATON előtt?   A verseny előtti napokban az edzés intenzitását csökkentsük, de ezzel párhuzamosan a szénhidrát-bevitelt növelni kell. A javasolt szénhidrát bevitel mennyisége testsúly kilogrammonként  8-12 gr. szénhidrát. Kerülni kell a magas zsír, és magas fehérje tartalmú és fűszeres ételeket. A verseny napján a reggelinek a start előtt 3-4 órával kell megtörténnie. Ennek elsősorban szénhidrát alapúnak kell lennie, például gabonafélék, kenyér, gyümölcslé.   - Hogyan lehet elkerülni maratonfutás közben azt az érzést, mintha elfogyna az erő, vagyis a "falnak menést"?   Ez az érzés akkor jön elő, amikor a test glikogén raktárai kimerülnek. Ennek [...]

Bővebben »