KOSÁR (0)
Blog archívum
blog
Itt az alapozás ideje!

Ugye Ti is készültök a tavaszi versenyekre? Ha igen, az alapozásnál tartotok?
A hosszú edzésekhez javasoljuk a Science in Sport hydrogéleket, melyek nagyon könnyűek a gyomornak, hamar felszívódnak, és plusz folyadékot sem kell hozzá inni.Bővebben »
blog
Boldog Karácsonyt kívánunk!

Köszönjük, hogy velünk tartottatok egész évben, és oly sokan próbáltátok ki a Science in Sport termékeinket. Kívánunk Nektek nagyon boldog Karácsonyi ünnepeket!Bővebben »
blog
Kőbánya cycling Team Olaszországban

Miközben itthon már mindenki karácsonyra készül, a Kőbánya Cycling Team kerekeseire 2018-ban komoly versenyek várnak, így jelenleg is Olaszországban edzőtáboroznak.
Örülünk, hogy felkészülésükhöz a Science in Sport - SiS professzionális táplálékkiegészítőinket használják.Bővebben »
blog
NFL meccs térdig érő hóban

Ha meccs van, akkor meccs van, bármekkora is a hó! :)
Az NFL-ben akkor sem áll meg az élet, ha térdig ér a hó.
Ha nincs kedved télen a hidegben edzeni, jusson eszedbe ez a pár kép! És télen se feledkezz meg a folyadék utánpótlásról. Az NFL hivatalos sportitala a Gatorade, mely eredeti por formában megrendelhető nálunk.Bővebben »
blog
UCI Kontinentális besorolás

2018-tól egy szinttel feljebb lép a Kőbánya Cycling Team, akik UCI Kontinentális besorolást kaptak, így már nagyon rangos nemzetközi versenyeken fognak indulni.
Meg is kezdték a felkészülést, Olaszországban edzőtáboroznak.

Ők is a Science in Sport termékeinket használják, próbáld ki Te is!Bővebben »
blog
A SiS termékek garantáltan dopping-anyag mentesek

Nem csak egy kiváló, de garantáltan dopping mentes terméket keresel?
Akkor Neked ajánljuk a professzionális Science in Sport termékeinket, melyek az www.informed-sport.com által vannak folyamatosan tesztelve, így az anti-dopping szervezetek által engedélyezettek, és használatra javasoltak!Bővebben »
blog
SiS zselék már a csapat sportokban is nagy segítségre vannak

A labdajátékokban is egyre több csapat kezdte használni az energia zseléinket. A mérkőzések szünetében elfogyasztott Science in Sport izotóniás gél 10 perc alatt felszívódik a szervezetben, és így extra energiát biztosít.
Ha fáradtnak érzed magad, dobj be egy zselét!
Kínálatunkban megtalálod az izotóniás, elektrolitos, koffeines, illetve immunrendszer támogató géleket.
Idehaza már élvonalbeli kosárlabda, jégkorong és labdarúgó klubok rendelik a SiS zseléket, Nagy-Britanniában több mint 40 foci klub használja elégedetten.Bővebben »