KOSÁR (0)
Blog archívum
blog
Irány a Téli Olimpia!
Letette az Olimpiai esküt a Phjongcshang-i Téli Olimpiára utazó magyar csapat, és ma útnak is indultak a 2 hét múlva kezdődő játékokra. Kívánjuk nekik, hogy a legszebb álmaik teljesüljenek, és éremmel térjenek haza Koreából! :)   A magyar gyorskorcsolyázók a Science in Sport termékeinkkel készülnek, és érik el sikereiket!          

Bővebben »
blog
Beta Alanine tabletta is már a kínálatunkban!
Beta Alanine tabletta is megtalálható már a Science in Sport termékeink választékában! Mire is jó? A Beta Alanine a Science in Sport legfrissebb terméke, amely kényelmes módot kínál a fizikai teljesítmény növelésére. Beta Alanine egy általánosan használt táplálék-kiegészítő az állóképességi, illetve a gyorsasági sportágak között egyaránt. A 3,2 g Beta Alanine napi bevitele segítséget nyújt a fáradtság kezdetének csökkentésében az 1-4 percig tartó nagy intenzitású események során. A termék 100%-os tisztaságú béta-alaninet tartalmaz. Számos tudományos tanulmányban kimutatták, hogy segít késleltetni a fáradtság kezdetét a nagy intenzitású testmozgások rövid szakaszai alatt. A Beta Alanine előnyei: Beta Alanine egy természetben előforduló, nem esszenciális béta-aminosav. A Beta Alanine az izom L-hisztidinhez kötődik, ezáltal növelve az izom karnozin szint növelését. Kipróbálnád? [...]

Bővebben »
blog
Gyorskorcsolya EB sikerek

Jól sikerült a Drezdai Rövidpályás Gyorskorcsolya Európa Bajnokság, ahol a döntőkben Bácskai Sára 1500 méteren bronzérmet, a nő váltó ezüst, míg a férfi váltó szintén bronzérmet szerzett.
Ez a megmérettetés volt az olimpia előtti utolsó verseny, a Csapat hamarosan elutazik Dél-Koreába, a Téli Olimpiára.
Reméljük, onnan is minimum hasonló érmekkel térnek haza.
A Short-track válogatott a felkészülése, és versenyeik alatt a Science in Sport termékeinket használja.

Összefoglaló videó itt látható:

https://www.facebook.com/MagyarOrszagosKorcsolyazoSzovetseg/videos/1957731814240438/Bővebben »
blog
Fair Play

Nem mindig az eredmény számít, van amikor a Fair Play többet ér!
Jó felkészülést kívánunk a szezonra, de jusson néha eszetekbe ez a kép. Ha csak egy társon segítetek, már megérte!Bővebben »
blog
Sportsikerekben gazdag új évet kívánunk!

Új év - Új célok?
Ehhez segítünk a professzionális Science in Sport termékeinkkel.

Sportsikerekben gazdag új évet kívánunk!Bővebben »