KOSÁR (0)
Blog archívum
blog
Beta Fuel a választékunkban!
Új termék a kínálatunkban!   Megérkezett a Science in Sport Beta Fuel izotóniás sportital por, mely Chris Froome-t nagyban támogatta a Giro d'Italia legendás 19. szakaszán a 80 km-es szökésében.   De pontosan mi is ez a "csoda"?   A Science in Sport Beta Fuel terméke egy új megközelítés az izotóniás sportitalok körében. Arra épít, hogy maximális mennyiségű szénhidrátot biztosítson a szervezet számára. Ezt úgy éri el, hogy 2:1 arányban keveri a maltodextrin és a fruktóz szénhidrátokat, miközben korlátozzák a gyomor-bélrendszeri felszívódási zavarokat.   A hosszútávú (2,5 órát meghaladó) edzéseken / versenyeken fontos az óránkénti 60-90 g szénhidrát beviteli mennyiség elérése! Ezt biztosítja a Beta Fuel.   További részletek [...]

Bővebben »
blog
Sylvester Balázs szezonzárója
A Science in Sport termékeinkkel támogatott Balázs Sylvester beszámolója a Pilis Kupa C1 versenyéről:   "Ma lezajlott utolsó versenyem idén, egyben utolsó versenyem junior kategóriában.  Az elmúlt időszakban már kevésbé voltam motivált, nem mindig volt kedvem specifikus edzéseket végezni. Ennek ellenére elég jól éreztem ma magam, még ha az igencsak szokatlan pályan nem is nekem kedvezett. Ez a teljesítmény ma egy újabb 2. helyre volt elég, úgy gondolom elégedetten állhatok tovább, fókuszálhatok a jövőre.   Így hát most pár hét pihenő jön, hogy frissen kezdhessem meg a 2019-es felkészülést, már U23-as kategóriára, tehát, hogy minden eddiginél keményebben dolgozhassak céljaimért. Muszáj megköszönnöm mindenki segítségét! Most ennyi, tervezek bővebb beszámolót az idei szezonról, de ugye az évnek még nincs vége, hajrá #offseason !!

Bővebben »
blog
Román körverseny
Elrajtolt a Román Körverseny, az első napon hazaért a szökés.   Gyulafehérvár és Nagyszeben között egy 154,7 kilométeres szakasszal rajtolt a 2.2-es besorolású Román Körverseny. A Kőbánya Cycling Team Lovassy Krisztián, Alberto Marengo, Molnár Gábor, Móricz Dániel, Samuele Oliveto és Rostíslav Zhukovskyy alkotta hatossal indult.   Az első etap öt hegyi és három gyorsasági részhajrával nehezítette a kerekesek dolgát. A nap elején egy tizenhárom fős szökés alakult, amely végül közel kilenc és fél perces előnnyel haza is ért, a szakaszt a holland Peter Schulting (Monkey Town) nyerte, aki ezzel a sárga trikót is megszerezte.   Alberto Marengo, Móricz Dániel és Lovassy Krisztián a főmezőnnyel érkezett a 19., a 26. és az 50. pozícióban.   A verseny Nagyszeben és Brassó között egy 162,8 kilométeres etappal folytatódik.   A Kőbánya csapata is a Science in Sport termékeinket [...]

Bővebben »
blog
Maraton? Félmaraton? A megoldás: SiS!
Egymás után következnek a maratonok és féltávok. Ti készen álltok rá? A frissítésben segítségetekre lehetnek a Science in Sport energia zseléink és izotóniás italaink, illetve utána a regeneráló termékeink. Sokaknak már bevált, próbáld ki Te is!

Bővebben »
blog
SiS GO izotóniás energia zselék
A Science in Sport SiS GO izotóniás energia zseléi könnyen emészthetőek, ezáltal gyors szénhidrát ellátást biztosítanak az izmok számára az edzések, és versenyek alatt.   Felszívódásához nem kell plusz folyadék bevitel, mivel már oldott formátumban van a zselé, ezáltal könnyű lenyelni is.   A fáradtság egyik fő oka a szénhidrát raktárak edzés közbeni kiürülése. Az edzés, vagy verseny közben a szervezetbe bevitt szénhidrát közismerten javítja a teljesítményt, és késlelteti a fáradtságot.   Az izotóniás formula lehetővé teszi, hogy a zselé gyorsan szívódjon fel a gyomorból. A SiS GO izotóniás energia zselék nagyon praktikusak, könnyen nyithatóak még menet közben is.

Bővebben »
blog
Maratonok időszaka

Itt az ősz, a maratonok és félmaratonok időszaka. Töltsd fel a készleteidet mindennel, amire csak szükséged lehet a jó teljesítmény eléréséhez. Nálunk megtalálod a Science in Sport energia zseléket, melyek valóban isotonic formulájúak, azaz nem kell hozzájuk plusz folyadékot inni. Feltöltheted magad a SiS Electrolyte Go izotóniás sportital porokkal, melyekkel frissítettetek az idei Balaton és FélBalaton Szupermaraton. És ne feledkezzetek meg a regeneráló termékeinkről sem.Bővebben »
blog
Győzelem az Elimina Tour-on
Gratulálunk támogatott sportolónk Balázs Sylvester győzelméhez az UCI besorolású Elimina Tour versenyen. Balázs is az általunk forgalmazott Science in Sport termékeket használja.

Bővebben »