KOSÁR (0)
Blog archívum
blog
Boldog Karácsonyt Kívánunk!
Köszönjük Nektek, hogy egész évben lelkesen követtétek oldalunkat, és már nagyon sokan kipróbáltátok, megszerettétek a Science in Sport termékeinket. Az év vége felé pihenjetek Ti is sokat, majd januártól készüljünk együtt az újabb kihívásokra!   Boldog Karácsonyt Kívánunk!   Üdv: A Sportital Csapata

Bővebben »
blog
Sylvester Balázs már készül a 2020-as évedra

Támogatott versenyzőnk Balázs Sylvester megkezdte a 2020-as felkészülését, aki az olaszországi Etna környékén gyűjti a kilométereket, melyhez az energiát a Science in Sport termékeinkkel biztosítjuk egész évben.Bővebben »
blog
SiS energia zselék már a labdajátékokban is
Kimerítő volt a meccs első félideje? Úgy érzed, hogy mindent kiadtál magadból, és nem maradt tartalékod a második részre? A megoldás: a szünetben fogyassz egy Science in Sport energia zselét akár koffeines változatban is. Várj 10 percet, míg felszívódik a szervezetedben, és már tolja is az energiát.

Bővebben »
blog
Regenerálás fontossága
A siker hármas összetevője: - kemény edzés - megfelelő pihenő idő - regeneráló anyag a szervezeted számára.   Edzés után 30 percen belül fogyassz a Science in Sport Rego termékünkből, mely - szénhidráttal - fehérjévél - folyadékkal tölti fel a kiürült szervezeted.   Tudod, ha SiS, akkor www.sportital.com

Bővebben »
blog
Téli alapozás
A 2020-as sikerek alapjait most kell letenni. Ne hagyd abba az edzést, tűzz ki célokat, és készülj rendszeresen! A tréningek alatt pedig használj Science in Sport termékeket.

Bővebben »
blog
Kövér Balázs célba ért Peruban
Gratulálunk Futazas.hu, szép volt Kövér Balázs! Balázs sikerrel teljesítette a perui Ica sivatagban a 3 szakaszra bontott, embert próbáló 120 km-es ultramaraton versenyt. Kíváncsia várjuk Balca beszámolóját, miként küzdött meg a homok dűnékkel, a több száz méteres emelkedőkkel, majd lejtőkkel.   Balázs is az általunk forgalmazott Science in Sport termékeket használta a versenye során.

Bővebben »
blog
A készleteink újra feltöltve

Az idei Black Friday alatt rengeteg terméket rendeltetek, így a készleteink nagyon megcsappantak. De a jó hír, hogy a sürgős utánrendelés miatt ma megkaptuk a friss Science in Sport beszállítást, így újra bőséges kínálattal állunk rendelkezésetekre.Bővebben »
blog
Túl a második szakaszon a perui sivatagban
Szurkoljatok Ti is a Futazas.hu-nak, pontosabban Kövér Balázsnak, aki a perui Ica sivatagban sikerrel teljesítette a második, egyben legnehezebb napot. 55 km-t gyalogolt, futott a homokdűnék között, több száz méter szintkülönbséget küzdött le.   Balázs is az általunk forgalmazott Science in Sport termékeinkkel gyűri a távot a sivatagban.  

Bővebben »
blog
Elrajtolt a 3 szakaszos perui ultramaraton
Szurkoljatok Ti is a Futazas.hu-nak, pontosabban Kövér Balázsnak, aki a perui Ica sivatagban indul a 3 szakaszra bontott, összesen 120 km-es terep futóversenyen. A hétfői "bemelegítés" után ma 55 km vár a mezőnyre.   Balázs is az általunk forgalmazott Science in Sport termékeinkkel gyűri a távot a sivatagban.  

Bővebben »