KOSÁR (0)
Blog archívum
blog
A Balaton Szupermaraton hivatalos frissítő itala a SiS
Már csak alig több, mint 1 hónap van vissza a Balaton és FélBalaton Szupermaraton márciusi rajtjáig. Mi is nagyon készülünk, megérkezett a raktárunkba a 2.500 literre elegendő Science in Sport Go Electrolyte izotóniás sportital por, melyekből a frissítő pontokon tudtok majd erőt meríteni. Hogy ne unjátok meg az ízeket, idén is változatosan Citrom-Lime, Narancs, Feketeribizli és Tropical kerül a poharakba. Büszkék vagyunk arra, hogy már harmadik éve a SiS termékekkel tudtok frissíteni a verseny alatt, és egyre többen kedvelitek meg a portfóliónkat. :)   Hamarosan találkozunk a versenyen!

Bővebben »
blog
CX Magyar Bajnokság
Jól kezdődött az év támogatott versenyzőnk Balázs Sylvester számára, aki megnyerte a kecskeméti CX Magyar Bajnokság U23-as számát!!! :) Gratulálunk Balázsnak, és kívánjuk, hogy hasonló sikereket érjen el a jövőben is.   Balázs is a Science in Sport termékeinket használja az edzéseken és a versenyeken.

Bővebben »
blog
Téli alapozás
A téli edzések alapozzák meg a tavaszi egyéni csúcsokat. Ilyenkor van az ideje a kilométer gyűjtésnek, de a hideg időben se feledkezzetek meg a folyadék utánpótlásról. Már 10 km-en is fél liter feletti az izzadság, ezért ennél hosszabb távra már vigyetek magatokkal kulacsban innivalót. Ehhez javasoljuk a Science in Sport izotóniás italainkat, vagy ha szénhidrátot nem akartok a szervezetbe juttatni, akkor pedig a SiS Go Hydro pezsgőtablettáinkat.

Bővebben »
blog
Sylvester Balázs már a szezonra készül
Támogatott sportolónk Balázs Sylvester már a szezonra készül, Szicíliában tapossa a pedált.   Balázs is az általunk forgalmazott Science in Sport termékekkel készül.

Bővebben »
blog
Sportos Új Évet Kívánunk!

Elkezdődött egy új év, melyhez kívánjuk, hogy legalább olyan sikeres legyen Nektek a sportban és a magánéletben, mint amilyen volt a 2019-es!

  A Science in Sport termékeinket használó sportolók - azaz Ti (!) rengeteg érmet szereztetek hazai és nemzetközi versenyeken, lettetek BAJNOKOK, melyhez szívből gratulálunk! Örülünk, hogy ilyen sokan kipróbáltátok, és megszerettétek a SiS termékeinket, és már rendszeres használói lettetek. Az aktív sportoláshoz elengedhetetlen fehérje szelet és más, energiabombát, utánpótlást nyújtó termékek továbbra is elérhetőek nálunk!   Várunk Titeket 2020-ban is, biztosak vagyunk abban, hogy céljaitok elérésében a SiS termékeinkkel idén is segíteni tudunk.   Tudjátok, ha SiS, akkor már évek óta: www.sportital.com

Bővebben »